elugy logo

Közérdekű adatok

A szerv vezetői

 Név  Beosztás  Telefon  Email
 Schádl Szilárd  Polgármester  84-570-909  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Dr. Nagy Gábor  Jegyző  84-570-904  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Hegedüs Erika  Főelőadó - adóügyek  84-570-905  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Takácsné Gartai Márta  Főmunkatárs - szociális, gyám és lakásügyek  84-570-902  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Huber Józsefné  Főmunkatárs - igazgatási ügyek  84-570-903  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Szélné Horváth Mária  Főelőadó - iktatás, igazgatási ügyek  84-570-900  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Horváth Lászlóné  Főelőadó - igazgatási ügyek  -  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Háriné Ürögi Renáta  Pénzügyek  84-570-908  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Rafaj Boglárka  Pénzügyek -  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Brlásn Jánosné  Gazdasági ügyek    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Bősze András  Informatika  84-570-906  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Képviselő-testület tagjai:

                                          Komáromi József - alpolgármester
                                          Fehér Zoltán János
                                          Nagy László György
                                          Takács László
                                          Torma Zsolt
                                          Horváth Attila